Pasen

Paasmenu 2019

Minimaal 4 personen


  • Verse licht gebonden romige aspergesoep met rivierkreeftjes en bieslook (Zal koud worden aangeleverd met opwarminstructie.)
  • Zacht gegaarde lamsschouder afgelakt met balsamico en kruizenmuntsaus
  • Brabantse asperges met boter en eierkruim
  • Boterkrieltjes met peterselie
  • Luchtige verse aardbeienmousse met compote van aardbeien

Prijs: € 32,50 per persoon


 

Paas special

Minimaal 4 personen


Paasschotel bestaande uit:

  • Verse licht gebonden romige aspergesoep met bieslook (De soep zal koud worden aangeleverd) Huisgemaakte salade van scharrel kip
  • Verse rode zalmsalade
  • Gravlax: Noorse zalm gemarineerd met zeezout, bruine suiker en dille
  • Brabantse achterham met groene asperges
  • Glaasje met rivierkreeftjes, gerookte kip, appel en cocktailsaus
  • Spaanse Serranoham met meloen
  • Pinchos van gerookte forel en kruidenkaas
  • Kalfsgehaktbrood uit eigen keuken met ei
  • Gevulde scharrel eieren
  • Normandische gezouten boter
  • Breekbrood
  • Zuurdesem stokbrood met zonnepitten

Prijs :€ 24,50 per persoon

Eventueel uit te breiden met:

  • Luchtige verse aardbeienmousse met compote van aardbeien

Prijs: € 4,75 per persoon extra