Varken aan het spit

Afname: minimaal 40 personen

 


Voorgerecht:

Uitgeserveerd op bord:

  • Krokante salade met Ambachtelijk gerookte en gekookte Brabantse achterham en zachte Brabantse metworst.
  • Een dressing van: olijfolie, witte wijn azijn, zongedroogde tomaatjes en pijnboompitten.

Baguettes met gezouten roomboter.

Prijs p.p. €  6,50

Hoofdgerecht:

Biologisch varken (40 á 50 kg) aan het spit gegaard op een houtskoolgrill.

Bijlage op tafel geserveerd:

  • Grove krielaardappels met spek en uien
  • Pasta salade met chorizo en olijven
  • Caesar salade
  • Zomerse salade met bleekselderij, ananas, appel en walnoten
  • Zuurdesembrood
  • Tapenade van olijven met basilicum en pijnboompitten
  • Mediterrane tapenade met paprika, tomaat en pijnboompitten

Prijs p.p. € 27,50

Nagerecht:

Feestelijk opgemaakt in grote Bourgondische schalen:

  • Pure chocolademousse met slagroom
  • Bavaroise van verse bosvruchten
  • Verse fruitsalade

Prijs p.p. €  5,25