Asperge diner

aspergeShowcooking met asperges, speciaal tijdens het aspergeseizoen! Alle gerechten worden à la minute gemaakt in het zicht van de gasten.

Minimale afname: 20 personen

 


Voorgerecht:

  •  Wilde spinaziesoep met gebakken spekjes
  • Klein hard broodje met gezouten roomboter

Hoofdgerecht:

  • Geroerbakte verse Brabantse asperges +/- 500 gram per persoon
  • Garnituur:
    • Gemarineerde verse zalm met dille en zeezout
    • Kempische gekookte boeren achterham
    • Gebraiseerde kleiaardappeltjes met peterselie en roomboter
    • Roomboter saus
    • Ei kruim

Nagerecht:

  • Gebakken aardbeien met gemalen zwarte peper en warme aardbeiensaus in combinatie met roomijs

De gerechten worden gepresenteerd op porseleinen borden met rvs bestek. Uiteraard nemen wij u de afwas uit handen.

Prijs p.p. € 29,50