Kerstmenu

Ik presenteer u een kerstdiner dat u in componenten samen kunt stellen.  U kunt een 4-gangen menu samenstellen met keuze uit:

  • 2 voorgerechten (+ 1 vegetarisch voorgerecht)
  • 2 soepen (+ 1 vegetarische soep)
  • 2 hoofdgerechten (+ 1 vegetarisch hoofdgerecht)
  • 2 nagerechten

Hieronder treft u een uitgebreide omschrijving van het menu aan, als u uw keuze heeft kunnen maken kunt u bestellen via het bestelformulier, u kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen.


Voorgerechten (Keuze uit 2+ vegetarisch)

  • Carpaccio van gerookte eendenham in combinatie met een eendenterrine en frambozen compote.
    • Een carpaccio van delicaat gerookte eendenham met huisgemaakte frambozen compote in combinatie met een smeuïge eendenterrine.
  • Combinatie van Gravad Lax met gerookte paling en gegrild buikspek
    • Combinatie van Gravad Lax met gerookte paling en gegrild buikspek.
  • Vegetarisch
    • Krokante salade van zoetzure venkel, verse mango met rode peper en gemarineerde boschampignons.

Soepen (keuze uit 2 + vegetarisch)

  • Velouté van bospaddenstoelen.
    • Romige licht gebonden soep van bospaddenstoelen met bieslook.
  • Verse romige pomodorisoep met gerookte kip en een toefje crème fraîche
    • Huisgemaakte romige soep van pomodori tomaten met gerookte kip en crème fraîche.
  • Vegetarisch
    • Verse romige pomodorisoep met een toefje crème fraîche.

Hoofdgerechten (keuze uit 3+ vegetarisch )

  • Zacht gegaarde kalfssukade
    • Zacht gegaarde kalfssukade met een volle saus van kalfsjus, truffel en gekonfijte sjalotjes.
  • Vispannetje met kabeljauw, zalm en pikante gamba’s
    • Vispannetje met gebakken kabeljauw, zalm en pikante gamba’s in een romige Dragonsaus
  • Vegetarisch
    • 2 taartjes van filodeeg met een vulling van geitenkaas en pecannoten, gegratineerd met ei en room

Alle hoofdgerechten worden standaard geleverd met:

  • Pomme Gratin die royaal is gegratineerd met kaas;
  • Fijn Brussels lof met hesp (Vegetarisch natuurlijk zonder hesp)
  • Stoofpeertje gegaard in oude port met kaneel en steranijs

 Nagerechten (keuze uit 2)

  • MonChou met cranberry’s
    • Frisse mousse van MonChou en room met een topping van cranberry compote
  • Luchtige mousse van hazelnoten met krokante topping
    • Luchtige mousse van hazelnoten met een topping van krokante notencrunch en karamel

* Oud- en nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.