Buffetten

Afname: minimaal 12 personen.

Bijkomstigheden van alle buffetten:

  • De warme gerechten worden in shaving dishes geleverd.
  • Porseleinen borden, rvs bestek en servetten worden er bij geleverd.
  • De afwas nemen wij mee terug.

Koud en warm buffet NIEUW 2016

Het koude gedeelte staat vast, voor het warme gedeelte kunt u 2 of 3 keuzes maken.

Koud:

  • Tartaar van gerookte forel met bieslook op een rondje van Fries roggebrood
  • Mix van Spaanse omeletrolletjes met kaas, ham en gerookte zalm
  • Spiraalsandwich met kruidenkaas en rivierkreeftjes
  • Gerookte Kempische ham met meloen en cranberrycompote
  • Carpaccio van gerookte eend met zoetzure venkel
  • Glaasje met Noorse garnalen, appel, cocktailsaus en kwarteleitje
  • Spiesen van vers fruit
  • Groene Romaine salade met buffelmozzarella,spekjes Pomodori tomaatjes en mint
  • Salade van tonijn, augurk, appel en yoghurtsaus
  • Pittige salade van maïskip, pasta en rode puntpaprika

Warm: Keuze van maximaal 3 warme gerechten.

  • Indiase kipfilet met knoflook en gember
  • Gebakken Brabants ribstuk met bruine suiker en whisky
  • Mexicaanse wraps gevuld met pittig rundergehakt, kidneybeans,en puntpaprika
  • Lasagne gevuld met verschillende vissoorten, garnalen en limoensaus
  • Stoverij van mals rundvlees gemarineerd in trappistenbier met spekjes en uienkonfijt
  • Mootjes zalm met verse kruiden en grove mosterdkorst
  • Vurige kipdijen in pittige chilisaus en rode puntpaprika
  • Pittige gehaktballetjes met pomodori saus op Griekse wijze
  • Spiesen van gamba’s en chorizo gemarineerd met knoflook
  • Wrap gevuld met risotto en bospaddenstoelen (vegetarisch)

Bij dit koud en warmbuffet wordt ook geleverd:

  • Diverse luxe vers gebakken oerbroodsoorten
  • Gezouten roomboter
  • Naar keuze: Pilavrijst of pommes gratin

Prijs per persoon met twee warme gerechten: € 21,50
Prijs per persoon met drie warme gerechten: € 24,50

 


Koud en warm buffet POPULAIR

Het koude gedeelte staat vast, voor het warme gedeelte kunt u keuzes maken.

Koud:

  • Gevulde eieren en gevulde eieren met gerookte zalmsnippers.
  • Haringtartaar met bieslook op een rondje van Fries roggebrood
  • Ambachtelijke gerookte paling
  • Spiraalsandwich met kruidenkaas en gerookte zalm
  • Rolletjes van rauwe gerookte ham met verse dadels.
  • Spiesen van vers fruit.
  • Verse salade van Shurimi met appel, bleekselderij en crème fraiche.
  • Griekse salade met Feta, olijven en zongedroogde tomaatjes.
  • Brabantse hamsalade met lente-uitjes

Warm (keuze uit 3 warme gerechten):

  • Gemarineerde zalmblokjes met gerookte kip en komkommer in een romige saus.
  • Gemarineerde stukjes varkenshaas met satésaus, kokos en cashewnoten.
  • Gebakken stukjes varkenshaas met een romige champignonsaus met bieslook.
  • Indische rundergehaktballetjes met pittige satésaus
  • Thaise gebakken kipreepjes met kerrie en kokos
  • Pikante gemarineerde kipreepjes Piri Piri saus
  • Rundvleesreepjes in romige stroganoffsaus.
  • Gesnchetzel: rundvlees en varkensvleesreepjes in romige saus met Duitse ham en appel.
  • Gevulde Koningschampignon koppen, gebakken in kruidenboter, gegratineerd met Parmezaanse kaas.
  • Braziliaanse stoverij: gemarineerd rundvlees met zoete aardappels, cassave, kidneybeans, maïs en wortel.
  • Coq au Vin: gestoofde graankipfilet in rode wijn met sjalotten en kastanjechampignons
  • Provençaals bereide garnalen met courgettes, aubergines en zongedroogde tomaatjes.
  • Brabantse beenham met calvadossaus en appeltjes en rozijnen

Bij dit koud en warmbuffet wordt ook geleverd:

  • Diverse luxe broodsoorten
  • Verse kruidenboter
  • Rijst

Prijs per persoon met één warm gerecht: € 16,50
Prijs per persoon met twee warme gerechten: € 19,50
Prijs per persoon met drie warme gerechten: € 22,50

 


Tapa’s buffet  “luxe Boqueria  met paella”  

Koude Tapa’s

  • Spiraal sandwich van kruidenbrood met gekookte ham en kruidenkaas
  • Spiesjes van Manchego kaas, cerise tomaatje en groene en zwarte olijven.
  • Gemarineerde kastanjechampignonhoedjes met Chorizo
  • Spaans opgerold omeletje met kaas en Serranoham
  • Spaanse worstsoorten met walnoten.
  • Verse fruitspiesjes
  • Stokbrood en kruidenboter

Warme Tapa’s

  • Gegrilde pikante scampi’s in knoflooksaus
  • Quiche met Chorizo, groene kruiden en kaas
  • Costillas de cedro: heerlijk gekruide ribbetjes
  • Mini pizza met zachte vulling van ham en kaas
  • Paella met zeevruchten

Prijs p.p € 19,50

 


Thaise buffet

  • Krokant gebakken stukjes varkenshaas met verse gember, kastanjechampignons in een oester-soja saus
  • Gebakken kipreepjes met kokos en een saus van kerry en kokosmelk
  • Gegrilde biefstukreepjes met knoflook en notenlikeur saus
  • Gegrilde Thaise Spare ribs met rietsuiker en honing
  • Pittige rundergehaktballetjes met garnalen en chilisaus
  • Gebakken Thaise rijst
  • Gebakken bami noedels
  • Pittige komkommersalade met rode peper en cashewnoten

Prijs p.p € 24,50

 


Bourgondisch warm buffet

U kiest 3 warme gerechten:

  • Chili con Carne met rijst: pittig bonengerecht met verse paprika,rode uien, rundergehakt, Spaanse  peper en knoflook.
  • Huisgemaakte lasagne: lasagne met verse zalm,roomsaus met dille,broccoli en geraspte kaas.
  • Spirelli met gekruid gehakt en tomatensaus: Pasta met rundergehakt, maïskolfjes, puntpaprika en saus van Roma-tomaten.
  • Bonne Femme: schotel van gebakken aardappels, groenten en spekjes: Krokante schotel met gekruide aardappels,krokante uitgebakken spekjes en geroerbakte groenten.
  • Ovenschotel van zuurvlees en aardappelpuree: Limburgs draadjesvlees met appelstroop en een romige aardappelpuree.
  • Gemarineerde varkensprocureur met champignonsaus en gebakken krielaardappelen: Gebakken varkensrib met een saus van kastanjechampignons en krokante krielaardappels.
  • Gehaktbrood gevuld met ei en daarbij paprikasaus en een kruidenpuree: Schots gehaktbrood van rundvlees  met gebakken uitjes,ei, een zachte saus van rode puntpaprika en romige puree met verse kruiden.

Prijs p.p. € 22,50

 


Frans buffet

Koude presentatie:

  • Charcuterie: Jambon de Campagne met groene asperges en diverse droge worstsoorten
  • Assortiment Franse kazen
  • Paté en croute met cranberry chutney
  • Gemarineerde zalm met dille en gemalen peper met mierikswortelsaus
  • Salade Nicoise: salade va notensla, haricots vets, ansjovis en tomaat
  • Franse aardappelsalade met salami, kappertjes en olijven
  • Bokaal met diverse verse fruitsoorten
  • Franse baguettes en gezouten Normandische boter

Warme presentatie:

  • Originele Elzasser quiche lorraine (met spekjes en uien); of
  • Ossetong in romige kappertjessaus; of
  • Ragout van Franse grotchampignons; of
  • Coq au vin (kip zonder bot in rode wijnsaus)

Prijs p.p.  € 21,50

 


Italiaans buffet

  • Luxe paté met vijgencompote
  • Rolletjes van Coppa di Parma met meloen
  • Gevulde tomaat met tonijn en kappertjes, gemarineerd met Aceto balsamico dressing
  • Pastasalade met gorgonzola en avocado
  • Luchtige terrine van gerookte botervis en zalm met zongedroogde tomaatjes
  • Eieren gevuld met saffraancrème
  • Bonbon van Italiaanse ham gevuld met een dadelchutney
  • Risotto salade met pittig gemarineerde grote garnalen en artisjokkenharten
  • Spiesen van vers fruit

Warm keuze uit drie gerechten:

  • Gebraden kalfsgehaktballetjes met pommodorysaus
  • Gebraden medaillons van varkenshaas omwikkeld met Parmaham en salie in Marsalasaus
  • Gebakken grote garnalen met knoflook, aubergines en courgettes.

Bij dit koud en warmbuffet wordt ook geleverd:

  • Verschillende Italiaanse broodsoorten en gezouten roomboter
  • Porseleinen borden, bestek, servetten
  • Shaving dishes voor warme gerechten

Prijs per persoon met één warm gerecht: € 18,50
Prijs per persoon met twee warme gerechten: € 21,50
Prijs per persoon met drie warme gerechten: € 24,50

Nagerechtenbuffet

  • Chocolade mousse van pure chocolade
  • Panna cotta met karamelsaus
  • Assortiment Italiaanse kaas

Prijs p.p.  € 7,50

 


Stamppottenbuffet

Keuze van drie stamppotten:

  • Stampot boerenkool met spekjes
  • Stampot van prei en beenham.
  • Stampot van Elzasser zuurkool met gebakken rookspekblokjes
  • Stampot van Peen en uien en witte bonen
  • Stampot van snijboontjes en roomkaas
  • Jachtschotel van aardappel met gebakken uien en appels gegratineerd met geraspte kaas.
  • Hete bliksem

Drie soorten vlees naar keuze:

  • Brabantse stoofschotel: gestoofd rundvlees met uien en champignons
  • Brabants grove rookworst
  • Pittige verse worst
  • Originele gebakken Brabantse beenham
  • Pittige gehaktbal naar eigen recept in jus
  • Provençaalse procureurlapjes in mosterdsaus

Prijs p.p. € 19,75